Matteläraren är värdelös och jag håller på att få ett sammanbrott så fort han öppnar munnen. Jag har egentligen ganska mycket tålamod och det krävs en hel del för att jag ska bli riktigt irriterad. Men han lyckas, grattis till honom. Dessutom är kursen jättesvår och jag hade verkligen behövt en bra lärare som kan förklara ordentligt och inte tror att vi ska göra drygt 50 tal i veckan, alltså 50 tal med a,b,c och d uppgifter på vartannat tal. Vi har två mattelektioner i veckan och eftersom läraren är så förälskad i sin egen röst, så tar han upp en och en halv lektion till sina värdelösa genomgångar som ingen ändå förstår. Alltså blir det 150 tal på ungefär 45 minuter. Vilken bra planering!

I princip alla kurser jag ska läsa den här terminen verkar vara astråkiga och allmänt onödiga. Filosofin verkar dock lite härligt flummig.

Utställningen i Hultsfred som jag anmälde Hedwig till har blivit inställd. Såg verkligen fram emot den eftersom så många Eurasier skulle komma.

Men för att detta inte ska bli världens eländigaste inlägg tänkte jag dela med mig av lite positiva saker också:
Jag ska åka till Stockholm med skolan i slutet av September. Jag har äntligen klarat repetitionen till körkortet för tredje gången, har gjort det testet 15 gånger nu så det var skönt.

Gjorde sluttestet direkt efter och fick 59 av 70. Inte jättebra men godkänt iallafall. Det riktiga testet börjar närma sig...

Valpkursen börjar på söndag, spännande! Det är fredag imorgon!